Gå til innhold

Reservasjonslisten på Kia e-Soul stenger, nå kommer bilene.

Pressemelding:

«Endelig får vi gode leveringer av e-Soul og kan stenge reservasjonslisten», sier Irene Solstad, Adm. Direktør for Kia i Bertel O. Steen.

Kia får nå god tilgang på elbiler, og alle som har reservert Kia e-Soul får i disse dager tilbud om bil. Som følge av dette stenges reservasjonslisten, og nye kunder kan bestille e-Soul hos forhandler med kort leveringstid.

«Det er gledelig at vi endelig får gode leveranser av elbiler», sier Irene Solstad, Adm. Direktør for Kia i Bertel O. Steen. «Produksjonen tok seg kraftig opp i fjor høst, og vi er glade for å kunne levere bil til kunder som har stått på reservasjonsliste og ventet veldig lenge på sin e-Soul.»

Forhandlerne kan nå starte salg av Kia e-Soul fra butikk, og det med kort leveringstid.

“Kia e-Soul er en topp moderne elbil med lang rekkevidde på 452 km, alt av utstyr og et veldig kult design. Den er også meget romslig, så den kan fungere fint som bil nummer en”, sier Irene Solstad.

Kia e-Soul

Nye Kia e-Soul ble lansert i mars i fjor, og er en ikonisk bil for Kia. Forrige generasjon Soul Electric ble lansert i 2014, og det er solgt over 15.000 av den i Norge.

Nye Kia e-Soul kan leveres med to batteripakker:
39,2 kWt batteri, inntil 276 km rekkevidde og 64 kWt batteri med inntil 452 km rekkevidde.

Høyt utstyrsnivå

Kia e-Soul kan leveres i 3 ulike utstyrsnivå, og noe av det nye utstyret den kan leveres med er LED nær- og fjernlys, adaptiv cruise control, elektrisk fører- og passasjersete, Head-up Display, Kia UVO app, 10.25″ multimedieskjerm, takrails – godkjent taklast på 100 kg., Harman Kardon lydsystem med 10 høyttalere inkludert subwoofer og LED stemningslys på dørsider foran.

Nye e-Soul har selvfølgelig alt av moderne sikkerhetsutstyr, blant annet automatisk nødbremsesystem med fotgjengergjenkjenning.Din Kia kontakt
Ta kontakt for spørsmål eller en hyggelig bilprat

Freddy Pettersen

Selger Kia og Opel

Freddy Pettersen

95 14 49 35

freddy.pettersen@tbureau.no