Gå til innhold

Opel Corsa-e leasing kampanje

Fantastisk rekkevidde og velutstyrt bil til en hyggelig pris. Kåret til Europas beste bilkjøp.
Kjør et kupp hos våre forhandlere i Tromsø, Harstad og Leknes.

Opel Corsa-e fungerer godt som en liten familiebil. Som første bil i sin klasse er den utstyrt med IntelliLux LED Matrix frontlykter, som gjør at du kan bruke fjernlys uten å blende medtrafikanter. Veien lyses optimalt opp i alle situasjoner. Med 267 liter bagasjeromskapasitet får du plass til alt du trenger, og du kan også legge ned baksetene for å få enda bedre romslighet. Vinteren blir mer behagelig med setevarme og oppvarmet ratt, mens ISOFIX-monteringen gjør det enkelt å klikke barnesetet på plass.Privatleasing kampanje

Opel Corsa-e e-ELEGANCE

Prisen inkluderer vinterdekk og alle servicer i leasingperioden.

Kr. 3.495,- pr. mnd

3 års leasing/30 000 km
Startleie: kr 29.900,-

Kontakt din lokale Opel selger for prøvekjøring.

  • Freddy i Tromsø
  • Henning i Harstad
  • Danny på Leknes
Freddy Pettersen

Selger Kia og Opel

Freddy Pettersen

95 14 49 35

freddy.pettersen@tbureau.no

Henning Eliassen

Selger Peugeot, Opel, Citroën

Henning Eliassen

95 94 52 20

henning.eliassen@tbureau.no

Danny Benjaminsen

Selger Opel, Peugeot og Kia

Danny Benjaminsen

95 72 33 55

danny@johvian.no

Helt ny. 100% elektrisk.

Inntil 337 km elektrisk rekkevidde
136 hk og 50 kWh batteri
11 kW hjemmelading*
100 kW hurtiglading
Varmepumpe (5 kW)
Apple CarPlay™ og Android Auto™

*Ekstrautstyr

Imponerende rekkevidde

Nye Corsa-e har rekkevidde på imponerende 337 km* (WLTP) på én lading, og batteriet i Corsa-e kan hurtiglades til 80% på bare 30 minutter. Perfekt til hverdagskjøring og helgeturer.

*Energiforbruk for Corsa-e (WLTP kombinert) 16,5 kWt/100 km; CO2 utslipp 0 g/km; Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds­temperering. Ladetiden avhenger spesielt av strømmen til laderen ombord på kjøretøyet, ladekabelen og typen og kraften til ladestasjonen som brukes. Kontakt forhandleren din for mer informasjon.

Sports- og regenereringsmodus

Med den nye Corsa-e gir vi deg valget mellom tre ulike kjøremodus – Normal, Eco og Sport. Sistnevnte sørger for økt respons og mer sportslig dynamikk, mens Eco sørger for optimalisert rekkevidde.

0–50 km/t på 2,8 sekunder

Elmotoren på 100 kW (136 hk) og et maks moment på 260 Nm, gjør at nye Corsa bruker 2,8 sekunder fra 0-50 og 8,1 sekunder til 100 – begge prestasjoner som bidrar til å understreke bilens sportslige egenskaper.

Eksteriør

Nye Opel Corsa-e viser tydelig hva tysk ingeniørkunst står for av presisjon og design. Bilen har nytt dynamisk frontparti, en sportslig profil og et bakparti som vekker oppmerksomhet.

Interiør

Innvending får du oppleve det presise håndverket, elegante detaljer og kjenne på materialer av høy kvalitet. Det sportslige instrumentpanelet lyser opp og inspirerer til lange kjøreturer.

AUTOBEST 2020 – Best Buy car of Europe

Internasjonale journalister fra totalt 31 land har sammen stemt frem nye Opel Corsa og Corsa-e som beste bilkjøp i Europa for 2020. De omtalte bilen som:

“Dynamisk, praktisk og elektrisk: Nye Opel Corsa-e er den elektriske bilen for alle»

GOLDEN STEERING WHEEL 2020 – Opel Corsa-e
Vi er veldig stolte av å vinne de mest kjente tyske prisene i bilindustrien. GOLDEN STEERING WHEEL (DAS GOLDENE LENKHRAD) i kategorien «Småbiler». Den har blitt tildelt siden 1976 av Axel Springer SE-eide tabloid, BILD am Sonntag («BamS») siden 2009 i samarbeid med Auto Bild.

“Lang rekkevidde, lav pris og morsom å kjøre. Hva mer kan man egentlig be om?”

«Med kombinasjonen av å være prispresser, ha et snasent design, god rekkevidde, enkelte praktiske løsninger – og fravær av virkelig irritasjon, gjør Corsa-e til en bil som fremstår forbausende fornuftig og som flere bør vurdere.»

Nettavisen Livsstil, 16.08.2020.

“Nye Corsa-e er ikke bare en elbil, den har tatt småbilsjarmen tilbake.”

«Mer gjennomsnittlig enn best på plass, tech-følelse og pris (den er relativt kostbar med alt utstyr). Men den elektriske biten er glimrende, både hva gjelder forbruk og rekkevidde, ladeegenskaper og i kjøring. At den er så enkel å bruke, og har så høy komfort, er andre høydepunkter.»

Bil og motorbloggen, 23.07.2020.