Gå til innhold

Nye SUV-nyheter fra Mercedes-Benz!

I disse dager pågår både Auto Shanghai 2019 og 2019 New York International Auto Show. Mercedes-Benz stiller sterkt på hver side av kloden og viser frem spennende nyheter. I New York er det naturlig at viktige modeller i dette markedet vises på hjemmebane. Vi har i løpet av de siste dagene blitt kjent med hele 3 nye SUV-nyheter, hvor siste nyhet er nye GLS – SUV-enes S-Klasse!

Under har vi oppsummert disse 3 modellene samt lenker til Daimler sine pressemeldinger, med både bilder og filmer. Mer informasjon vil komme nærmere salgsstart på de aktuelle modellene.

Nye Mercedes-AMG GLC 63 Facelift

Helt nye AMG GLC 63 Facelift drar med seg mange av de viktige nyhetene fra GLC Facelift, som for eksempel nye MULTIBEAM-lykter og MBUX. Salgsstart forventes i slutten av mai.

Les pressemelding og se bilder her!

 

Nye GLB Concept

Kun vist som et konseptkjøretøy, men her ser vi kjøretøyet i 99% ferdig stand. Salgsstart forventes nærmere høsten med lansering ved årsskiftet.

Les pressemelding og se bilder her!

 

Nye GLS

Den desidert viktigste nyheten for Norge og vi er tomme for ord. Med nye GLE trodde vi standarden var satt, men naturligvis kommer GLS og viser hvem som er sjefen! Med salgsstart i slutten av mai vet vi at dette blir en suksess!

Les pressemelding og se bilder her!