Gå til innhold

Nye Sprinter kommer snart!

Nye avanserte assistansesystemer, intelligente kommunikasjonsløsninger og et nytt og moderne interiør er bare noen av grunnene til å glede seg til nye Sprinter. I over 20 år har Sprinter satt standarden i sin klasse, og selvfølgelig kan nye Sprinter leveres i hele 1.700 spesialtilpassede varianter, og er dermed klar for alle typer arbeidsoppgaver.

 

Som kunde av Teknisk Bureau ønsker vi deg hjertelig velkommen til lansering

torsdag 31.mai kl 11:00 – 19:00

Vi serverer pølser, kaffe og kaker.

 

Uslåelig nytt arbeidsmiljø!

Imponerer fra alle kanter

Selv utseendemessig imponerer nye Sprinter, ikke minst takket være Sensual Purity – det moderne designkonseptet fra Mercedes-Benz. Også førerplassen er utformet på nytt og kjennetegnes av førsteklasses design og enestående funksjonalitet. For eksempel med det intelligente, modulbaserte oppbevaringskonseptet og KEYLESS-START.

Det høyeffektive takklimaanlegget sørger for at passasjerene dine i flerbruksbilen kan nyte en behagelig temperatur. Passasjerrommet med heldekkende kledning kan som tilleggsutstyr leveres med oppbevaringsrom for smarttelefoner inkl. USB-ladefunksjon for hver seterad.

Lasterommet byr på mange praktiske løsninger som blant annet det innvendige takstativet [1], vektoptimert kunststoffgulv, mulighet for å plassere last på hjulbuene og pallestøtte i stigtrinnet for skyvedøren. Sistnevnte stabiliserer lasten f.eks. når du kjører i svinger og gjør det enklere å feste lasten mer effektivt.

I tillegg kan du velge mellom forhjuls-, bakhjuls- og firehjulsdrift [2] alt etter bilens bruksprofil og ønskede kjøreegenskaper. Du girer enten manuelt med en 6-trinns manuell girkasse [3] eller automatisk med 7G-TRONIC PLUS eller 9G-TRONIC som enestående automatgirkasse i segmentet [4].

Intelligente løsninger for nettverk, underholdning og informasjon

For at arbeidet skal gå unna så økonomisk og behagelig som mulig, leveres Sprinter med ulike radioer, multimediesystemer og konnektivitetsløsninger. Alt etter behov spenner utvalget fra smarttelefonholder til radio med Bluetooth®-grensesnitt og frihåndfunksjon til multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, rask harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og smarttelefonintegrasjon. Betjeningen er som man kan ønske seg: enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel betjene via den høyoppløselige berøringsskjermen eller touch control-bryteren på multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementer er lett tilgjengelige og lett lesbare.

Digitale løsninger er en del av den moderne arbeidshverdagen, og vi har derfor utstyrt Sprinter med en integrert kommunikasjonsmodul som danner et teknisk utgangspunkt for permanent internettforbindelse i bilen. Dette gjør det mulig å bruke dagens og fremtidige Mercedes PRO-tjenester. Dine fordeler spenner fra reduserte stillstandsperioder takket være forutseende vedlikeholdsadministrasjon til digital kjørebok som setter en stopper for løse papirlapper en gang for alle.

Presist tilpasset sitt bruksområde

Er det viktig for deg at en varebil fremfor alt er praktisk og økonomisk i drift? Eller trenger du en representativ bil som oppfyller høye krav til komfort? Sprinter er begge deler – og mer til. Varebil og flerbruksbil samt chassis og lastebil med enkelt- og dobbeltkabin danner utgangspunktet for et imponerende modellmangfold. I tillegg kommer fire motorvarianter, mye tilleggsutstyr, mange understellsvarianter samt bransjespesifikke løsninger fra påbyggprodusenter. Du kan dermed konfigurere biler med en tillatt totalvekt på inntil 5500 kg. Sprinter flerbruksbil har plass til åtte personer pluss fører. Med den lengste av de fire karosserilengdene og det høyeste av de tre takene har Sprinter varebil et lasteromsvolum på inntil 17 m³. Du kan kjøre med tilhenger på inntil 3500 kg – ved tillatt totalvekt på inntil 8750 kg.

Utvalget av tilleggsutstyr omfatter mer enn 600 elementer, blant annet spesielle flåte- og understellsløsninger som lar deg tilpasse Sprinter til dine behov. For spesielle bransjekrav monteres komplette løsninger fra Mercedes-Benz VanSolution på fabrikken, og i forbindelse med partnerprogrammet Mercedes-Benz VanPartner kan vi tilby på- og ombyggingsløsninger av høy kvalitet i samarbeid med eksterne samarbeidspartnere.

Og for at du skal kunne nå målene dine både økonomisk og raskt, leveres Sprinter med et bredt utvalg av motorer.

Alle burde hatt sikkerhetsutstyr på dette nivået

Sprinter er sikker tvers gjennom. Det solide utgangspunktet er råkarosseriet som på grunn av sin konstruksjon og materialsammensetning er spesielt stabilt.

I tillegg kommer en rekke assistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der hjelp kan være både velkommen og nyttig. Utvalget spenner fra sidevindassistent (standard) til aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent – de to sistnevnte er standard på biler med tillatt totalvekt på over 3500 kg. Tre kameraløsninger, fra ryggekamera med visning i det innvendige speilet til 360°-kamera, gir føreren enda bedre oversikt. I mørket sørger LED High Performance-frontlyktene (tilleggsutstyr) for kraftig og langtrekkende belysning av veibanen.

Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standard) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer leveres som tilleggsutstyr til fører og forsetepassasjer.

God økonomi på alle måter

Sprinter er en bil som har demonstrert imponerende driftsøkonomi i mer enn 20 år. Nye Sprinter fortsetter denne suksesshistorien med velkjent kvalitet og driftssikkerhet. Bilens driftsøkonomi gir deg fordeler fra første øyeblikk. Vi kan tilby en attraktiv startpris for biler med forhjulsdrift og mange konfigurasjonsmuligheter, der du bestiller det du virkelig har bruk for.

Vi liker å stadig forbedre oss, og har derfor gjort dieselmotorene våre enda mer forbruksoptimert. Andre plusspunkter for din bedrifts økonomi er nyttelasten som er økt med omtrent 50 kg [5], enda bedre plass [5] og at lasteromsgulvet er senket med 80 mm [5]. Dette gjør det enda enklere å laste inn i, og også å sette seg inn i Sprinter.

Sprinters lave drivstofforbruk og intelligente funksjoner gir deg en mobilitetsløsning som er økonomisk på alle måter.

[1] Innvendig takstativ er planlagt leveringsklart fra andre kvartal 2018.
[2] Firehjulsdrift er planlagt leveringsklar fra fjerde kvartal 2018.
[3] 6-trinns manuell girkasse (standard) i forbindelse med 6-sylindret dieselmotor (V6) OM642 er planlagt leveringsklar fra fjerde kvartal 2018.
[4] Kun i forbindelse med forhjulsdrift.
[5] I forbindelse med forhjulsdrift, sammenlignet med bakhjulsdrift.

hjertelig velkommen til lansering

torsdag 31.mai kl 11:00 – 19:00

Vi serverer pølser, kaffe og kaker.