Gå til innhold

Nye C-Klasse Facelift er på plass

Nå med EQ Boost og digital cockpit!
Den mest solgte modellserien til Mercedes-Benz oppgraderes og kommer nå med heldigitalt instrumentpanel, assistansesystemer fra S-Klasse og en helt ny EQ Boost-motor. I tillegg har 6500 nye og forbedrede deler funnet veien til C-Klasse.

Evolusjon møter revolusjon

Etter flere suksessfulle år fornyes nå alle fire karosserivarianter i C-Klasse-familien. Linjene fra dagens C-Klasse videreføres i stor grad til den nye modellen, men oppgraderes med nye lykter og den eksklusive «Diamond Grill», som tidligere var forbeholdt to-dørsmodellene coupé og cabriolet.

Beveger man seg inn i bilen er det mest iøynefallende et nytt multifunksjonsratt med berøringsflater og eget kontrollpanel for de autonome funksjonene. Videre møter man det digitale og konfigurerbare instrumentpanelet på 12,3 tommer, samt en ny og større medieskjerm som harmonerer bedre med midtkonsollen. For de som velger C-Klasse sedan eller stasjonsvogn er det også mulig å velge multikonturseter med massasjeprogram.

Strålende assistanse

For første gang kommer C-Klasse med hovedlyktene Multibeam LED Ultra Range. I disse sitter hele 84 individuelt justerbare dioder som analyserer og automatisk tilpasser seg etter omgivelsene.  En annen faktor som bidrar ytterligere til en bedre førerkomfort er de aktive assistansesystemene. Disse er hentet direkte fra S-Klasse og er således en betydelig oppgradering fra utgående modell. Sammen hjelper radar, kamera og ultrasoniske sensorer føreren med å holde sikker avstand til bilene rundt i både køkjøring og på motorvei. Hastigheten justeres nå også automatisk i forkant av svinger, rundkjøringer og lyskryss ved hjelp av kartdata. Dette suppleres av en betydelig forbedret Active Lane Change Assist som skifter fil med en enkel berøring av filskifthendelen.

Redusert utslipp og økt effekt

Med nye C-Klasse fortsetter elektrifiseringen og utrullingen av nye og effektive motorer med lavt utslipp. I C 200 introduseres en ny 1,5 liters bensinmotor med fire sylindere i rekke. Volumet er redusert, men effekten beholdt på 184 hestekrefter. I tillegg bidrar EQ Boost med 16 ekstra hestekrefter og 160 Nm i akselerasjonsfasen, samt seilemodus med avslått motor ved begrenset kraftbehov. C 220 d får den 4-sylindrede dieselmotoren OM 654, kjent fra E 220 d, som yter 194 hestekrefter med et blandet forbruk på kun 0,44 l/mil.

Nye Mercedes-Benz C-Klasse Facelift er klar til prøvekjøring i Tromsø.

Bestill din prøvekjøring her
eller kontakt vår mercedes-Benz selger Stian Olaisen