Gå til innhold

Ledig stilling kundeansvarlig

Vi skal øke og styrke vår posisjon i ettermarkedet og søker i den anledning kundeansvarlig til Teknisk Bureau.

Vi søker deg som har en utpreget serviceinnstilling og som trives med en aktiv hverdag.
Arbeidsdagen din vil preges av varierte arbeidsoppgaver der du kommer til å være ett av Teknisk Bureau sitt sentrale punkt og ansikt utad mot kundene og bindeledd mot våre mekanikere og teknikere.

Arbeidsoppgaver:

Du gjør alt for å skape god kundeservice og har alltid et smil på lur.
Arbeidsdagene vil være varierte og oppgavene vil i hovedsak veksle mellom kundebehandling og ansvaret for egen gruppe på verkstedet.
Vi setter pris på din bil- og teknologi-interesse, men legger i tillegg stor vekt på dine personlige egenskaper.
Sammen med din gode tekniske forståelse er du hyggelig, pålitelig, har høy arbeidskapasitet og brenner for å skape gode opplevelser for kundene. For å lykkes som kundeansvarlig på Teknisk Bureau må du like å ha et sterkt fokus på kundeservice, da du er kjernen til å løse kundens utfordringer, spørsmål og behov.
Som person er du meget ansvarsfull og du kommer til å dra nytte av dine gode samarbeidsevner, da du vil jobbe tett sammen med dine kollegaer for å løse kundenes behov og utfordringer. Sammen skal vi skape fornøyde og lojale kunder gjennom gode opplevelser som overgår forventningene. Du vil være en del av salgsteamet på ettermarkedet. Sentralt står også god dialog med potensielle kunder. Om du ser for deg en god opplevelse du har hatt med en resepsjonist i ett hotell så er dette noe vi ser etter. Høflig, blid og oppriktig interessert i å overgå alle forventninger med et smil.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Grunnleggende bilteknisk interesse og forståelse
 • Erfaring fra bilbransjen
 • Erfaring med bruk av IT-verktøy
 • Nøyaktig og har yrkesstolthet på utført arbeid
 • Behersker flytende norsk både skriftlig og muntlig, noe kommuniseres også på engelsk

Vi tilbyr:

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig miljø
 • En åpen og inkluderende arbeidskultur
 • Konkurransedyktige betingelser, samt pensjons- og forsikringsordninger
 • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer
 • Bonusordninger
 • Kantineordning

Stillingen rapporterer til ettermarkedssjef.

Teknisk Bureau AS er en av Nord-Norges eldste og største forhandlere og ble etablert i 1929. Selskapet er lokalisert i Tromsø og overtok i 1952 Mercedes-Benz agenturet for Tromsø og Senja handelsdistrikt.

Selskapet har siden da solgt bil og representerer i dag også bilmerkene Peugeot og KIA. Teknisk Bureau selger personbiler, varebiler, lastebiler og busser. I tillegg leverer selskapet alt innen verkstedtjenester, deler og tilbehør, samt karosseri og lakk gjennom sin 49 % eierandel i Bilbyen Skadesenter AS med verksted i Tromsø, Alta, Finnsnes og Vadsø.

Teknisk Bureau er også eier av forhandlerne Sigurd Pedersen på Sortland, Andslimoen Bil på Andslimoen, Abil på Finnsnes, Joh Vian AS på Leknes og Salminen i Harstad.
Samlet omsatte Teknisk Bureau, inkl. Sigurd Pedersen, for i underkant av 500 millioner kroner og ca. 1.000 nye og brukte biler i 2018. Fremtidens Teknisk Bureau vil etter de siste oppkjøpene omsette for i overkant av 800 millioner kroner og i ca 2.000 nye og brukte biler. Konsernet vil ha ca 175 ansatte.

 Ta kontakt dersom du har spørsmål
eller ønsker mer utfyllende informasjon om stillingen.

Søknadsfrist: 15.desember
Søknader behandles fortløpende

Søknad og CV sendes til Thomas.

Thomas Andersen

Ettermarkedssjef

Thomas Andersen

90 50 48 52

thomas.andersen@tbureau.no