Gå til innhold

Lansering Nye A-klasse 2018

Nye A-Klasse gir en ny teknologisk hverdag

Nye Mercedes-Benz A-Klasse snur opp ned på hva som kan forventes av komfort og teknologi i denne klassen. Omgi deg med intelligens og luksus. Mer sporty og med mye bedre plass.

 

Som kunde av Teknisk Bureau
ønsker vi deg hjertelig velkommen til 
førpremiere torsdag 24.mai kl 18:00 – 20:00

Vi serverer kaffe og kaker.

Den offiselle lanseringen er lørdag 26.mai. kl 10:00 – 14:00

 

MBUX – Mercedes-Benz Experience

Nye A-Klasse er den første Mercedes-Benz-modellen som har det helt nye multimediesystemet MBUX – Mercedes-Benz User Experience. En unik egenskap ved dette systemet er evnen til å lære takket være kunstig intelligens. MBUX kan individualiseres og tilpasses ulike brukere. Ambisjonen er å skape en følelsesmessig forbindelse mellom bilen, sjåføren og passasjerene.

Ytterligere styrker inkluderer Widescreen-cockpiten, med berøringsskjerm, «augmented reality» og intelligent stemmestyring som aktiveres med kommandoen «Hey, Mercedes». Dersom man ikke ønsker denne måten å navigere på er det også mulig å bruke «touchpaden» i midtkonsollen eller de berøringsfølsomme knappene på rattet.

 

Romslig luksus

Den nye modellen har blitt betydelig større sammenliknet med dagens modell. Bagasjerommets kapasitet er utvidet med 29 liter og rommer nå totalt 370 liter. De todelte baklyktene gjør laståpningen 20 cm bredere enn tidligere noe som gjør inn- og utlasting merkbart lettere. Mye innsats har også gått med til å bedre sikten for både sjåfør og passasjerer. Konsekvensen er at området som før var skjult av stolpestrukturene er redusert med 10%.

 

Ønsker du å vite mer om Nye A-Klasse før lanseringen kan du ta en titt her