Gå til innhold

Ladbare Kia med norske priser

Pressemelding:

To av modellene i Kias populære Ceed-familie kommer nå som ladbare hybrider; plassmesteren Ceed stasjonsvogn, samt den nye og sporty crossoveren, XCeed. Prisene starter på 349.900,-.

«Ceed-familien består av 4 modeller, og er blant våre mest populære biler. At vi nå får en romslig stasjonsvogn samt en sporty crossover som ladbare hybrider med god rekkevidde, vil gjøre de enda mer attraktive for kundene», sier Irene Solstad, administrerende direktør for Kia i Bertel O. Steen AS.

Ceed stasjonsvogn er først ut og kommer i februar / mars, mens XCeed kommer i april / mai. Drivlinjen kombinerer en 1.6 ltr. bensinmotor med en elektrisk motor, og er koblet til en 6-trinns dobbletclutch automatkasse. Total ytelse er 141 HK og 265 Nm, og elektrisk rekkevidde er på inntil 50 km. (WLTP)

«Flere og flere oppdager fordelen med hybride drivlinjer hvor du kan kjøre mye elektrisk i hverdagen, samt lengre avstander når behovet er der. Alle nye modeller som kommer fra Kia vil være elektrifisert, og det er lagt en ambisiøs plan frem mot 2025 med mange nye modeller og store investeringer», sier Irene Solstad.

Godt utstyrt

Begge modellene leveres i 4 utstyrsnivå, og allerede fra innstegversjonen «Classic Edition» er bilene meget godt utstyrt. Som standard får du blant annet: automatisk nødbremsesystem m/ fotgjengergjenkjenning, Bi LED hovedlys, filskiftvarsler med Lane Keeping Assist, oppvarmede seter foran, oppvarmet skinnratt, regnsensor, ryggekamera med dynamisk guiding, adaptiv cruise control med Stop&Go, Lane Following Assist, Smart Key nøkkelfritt system, automatisk klimaanlegg med to soner, 8″ multimedieskjerm, støtte for Apple CarPlay og Android Auto og takrails. Alle bilene får understellsbehandling ved ankomst Norge.

Går man opp ett utstyrsnivå til «Active» får man i tillegg; 10,25″ multimedieskjerm med navigasjonssystem, Kia UVO CONNECT app (iOS og Android) samt Tom Tom Live funksjoner. Bilene er til enhver tid koblet opp til nett, og skjermen viser tjenester som ladepunkter, veibeskrivelse og andre live tjenester som lokale søk, vær og varsling av fotoboks. Datatrafikk er inkludert i bilens garantitid på 7 år. Praktisk og fleksibel innredning med nedfellbar bakseterygg delt 40:20:40, trådløs ladeplate til smarttelefon, skiltleser og oppvarmede bakseter.

Ceed Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Ceed Stasjonsvogn er en perfekt familiebil med god plass og stort bagasjerom. Den sportslige, lave profilen forlenges av vinduer med kromlister, og takrails gir mulighet til å ta med enda mer av alt du trenger. Bagasjerommet har helt flatt gulv med to oppbevaringsrom under gulvet; ett for ladekabler, samt ett større for annen oppbevaring. Startpris 349.900,- i Classic Edition utstyrsnivå.

 

XCeed Plug-in Hybrid

Crossoveren XCeed ble nylig lansert med bensin og dieselmotorer, og i april / mai kommer den som ladbar hybrid. XCeed har sportslig design kombinert med de praktiske egenskapene til en SUV, som høy bakkeklaring. Kjørekomfort er på topp, og bilen er smart innredet med flatt bagasjeromsgulv og et rom under gulvet til ladekabler. Startpris 354.900,- i Classic Edition utstyrsnivå.