Gå til innhold

Kia i Midt-Troms

Finn din Kia LOKALT!

Sporty crossover? Romslig familiebil? Kult design? Uansett hva du er interessert i, har vi bilen som passer dine behov. Oppdag vårt brede utvalg, og velg selv hvor elektrisk din nye bil skal være.

Vi på Teknisk Bureau Finnsnes og Teknisk Bureau Bardufoss er merkeforhandler for Kia
samt en rekke andre store bilmerker. Vi oppfordrer våre kunder til å handle lokalt, også når det kommer til bil. Du trenger ikke å dra til en storby for å se på skikkelig bil!e-Soul Exlucive 64 KWH

Kampanjepris: Fra kr. 389 900,- levert Midt-Troms
inkl. vinterhjul og metallic lakk.

Den har et unikt design og er virkelig et friskt pust i elbilsegmentet. E-Soul har rekkevidde på inntil 452 km, er fulladet med utstyr og har det nyeste innen teknologi og sikkerhetssystemer.

e-Niro Active

Kampanjepris: Fra kr. 399 900,- levert Midt-Troms
inkl. teknikkpakke, vinterhjul og metallic lakk

e-Niro en utrolig populær crossover, med rekkevidde på inntil 455 km og alt av utstyr. E-Niro har det nyeste innen teknologi og sikkerhetssystemer, og med UVO-appen kan du bl.a fjernstyre klimaanlegget og lading av batteriet.

SORENTO PLUG-IN HYBRID Exlucive

Kampanjepris: Fra kr. 609 900,- levert Midt-Troms
Leasing eksempel:  fra kr. 4 650 pr. mnd/Totalpris kr. 267 510,- Forskudd: kr.100.000,-
4WD med 7 seter

Nye Kia Sorento plug-in hybrid er en ladbar SUV med 7 seter, høy ytelse og lave drivstoffkostnader. Kombinasjonen av praktiske egenskaper, moderne design og en rekke innovasjoner gjennom hele drivlinjen gjør dette til den ultimate familiebilen.

Hybrid, Plug-in Hybrid eller ren elbil,
valget er ditt.

Hybridbilen drives av både en forbrenningsmotor og en el-motor. Forskjellen er at hybriden har et mindre elbatteri som ikke kan lades med en ekstern strømkilde. CO2-utslippet vil være lavere enn for en bil med kun forbrenningsmotor, men ikke så lavt som via en Plug-in Hybrid eller en elbil med et større batteri.

En Plug-in Hybrid, eller en ladbar hybrid drives av både en elmotor og forbrenningsmotor. Bilen lades på samme måte som en elbil, men takket være forbrenningsmotoren trenger man ikke bekymre seg for bilens totale rekkevidde. Plug-in Hybriden gjør det mulig å gjøre mange av de korte hverdagsturene elektrisk, samtidig som du kan bruke forbrenningsmotoren når du vil ha muligheten til å reise lenger.

Velger du ren elbil, sparer du både miljøet og lommeboka. De daglige utslippene fra en elbil er tilnærmet null og bilene er billigere i drift. Det er en rekke fordeler som: ingen engangsavgift, ingen moms ved kjøp, mulighet for gratis parkering, kan kjøre i kollektivfeltet, slipper å bruke penger på drivstoff i tillegg til lavere service- og vedlikeholdstjenster. Og glem rekkeviddeangsten, for med våre elbiler kan du kjøre opptil 45 mil på en lading.

Velkommen innom for en hyggelig bilprat.
Våre selgere vil kunne bistå deg
med mer info om bilene
og sette deg opp på prøvekjøring.

Kristian Svendsen

Selger Finnsnes

Kristian Svendsen

40 08 29 22

kristian.svendsen@bos.no

Øystein Berntzen

Selger Finnsnes

Øystein Berntzen

93 26 63 25

oystein.berntzen@bos.no

Arnfinn Heim

Selger Bardufoss

Arnfinn Heim

91 60 55 91

arnfinn.heim@andslimoenbil.no

Sten-Børre Johansen

Selger Bardufoss

Sten-Børre Johansen

46 63 08 92

sten-borre.johansen@andslimoenbil.no