Mercedes-Benz

Mercedes-Benz produserer en serie med personbiler som spenner fra den futuristiske og relativt rimelige A-klassen, via C-klassen, E-klassen, M-klassen og V-klassen, til bilbransjens toppdivisjon S-klassen. I tillegg produseres det en rekke spesialmodeller innenfor hver klasse. Det betyr at du kan velge deg en Mercedez-Benz som uansett er tilpasset dine behov.

 Se alle modeller og egenskaper

Mercedes-Benz Norge » | Mercedes-Benz International »

 Kontaktpersoner Mercedes-Benz

Terje Karlsen | 950 58 301

Fredrik S. Johannessen | 918 71 005

Lyst å prøvekjøre en Mercedes-Benz?

Vi anbefaler deg en prøvetur i en av våre moderne bilmodeller.

 

Tenk å reise ned til Stuttgart for en tilrettelagt minnerik bilopplevelse samtidig som du henter din splitter nye Mercedes-Benz?

Dette er mulig med IMBAS – Individuell Mercedes-Benz Avhenting i Stuttgart

Som eneste billeverandør kan vi tilby deg en unik opplevelse ved at du selv kan hente din nye personbil rykende fersk rett fra fabrikken. I samarbeid med Daimler AG har vi tilrettelagt et spennende opplegg der alt er ivaretatt. Et besøk på fabrikken der din nye bil venter, gir deg en minnerik opplevelse for livet. Du reiser med fly fra nærmeste flyplass i Norge, og ankomst Stuttgart anbefales å være dagen før du skal hente bilen. Overnatting reserveres for deg på Maritim Hotel Stuttgart, et 4-stjerners hotell midt i sentrum av byen.

Lunsj, omvisning og overlevering av din nye bil

På kundesenteret blir du mottatt av hyggelig og kunnskapsrik betjening som sørger for at alle papirer og fullmakter i forbindelse med overleveringen av bilen er i orden. Du blir invitert på lunsj i restauranten og får delta på en guidet omvisning i fabrikken der Mercedes-Benz personbiler produseres. Skulle det bli tid til overs, kan du avlegge Mercedes-Benz Boutique et besøk, som har et bredt utvalg av artikler for både dame, herre og barn, og naturligvis utstyr og tilbehør til bilen. Alternativt kan du slappe av i Mercedes-Benz Lounge med varme og kalde forfriskninger, og samtidig se ned i utleveringshallen og få et inntrykk av omfanget av utleveringene.

Eksklusivt kundesenter

Overleveringen av bilen skjer i eksklusive omgivelser i kundesenteret av meget kunnskapsrike representanter fra Daimler. Du vil få inngående informasjon om bilen og opplæring i dens tekniske nyvinninger. Still gjerne spørsmål om bilen underveis. Bilen utleveres på tyske tollskilter som ligger klare til deg på kundesenteret. Da er det bare å sette seg inn i din nye bil og ta fatt på veien hjem, enten om du kjører hele veien eller tar bilferge fra Tyskland eller Danmark.

Mercedes-Benz museum

I Stuttgart ligger også det nye Mercedes-Benz museet hvor du kan bli med på en reise gjennom bilmerkets over 125-årige historie. Inngangsbilletter får du med gratis fra oss.