Om Teknisk Bureau

Teknisk Bureau er en av Nord-Norges eldste og største bilforhandlere, vi selger alt fra personbiler, varebiler, lastebiler og busser. I tillegg leverer vi alt innen verkstedtjenester, skade og lakk, deler og tilbehør, samt eget bilgummiverksted på eiendommen. Vi har solgt bil sammenhengende siden 1952.

Vi representerer bilmerkene Mercedes-Benz, Peugeot og KIA som gjør at vi kan levere biler i alle størrelser og er dermed trygge på at vi kan dekke de fleste kunders behov.

Problemfritt bilhold

Vår forretningside er å kunne gi våre merkekunder et “problemfritt bilhold”. For å kunne leve opp til en slik målsetting må vi hele tiden bestrebe oss til og ha motiverte og kunnskapsrike medarbeidere. I tillegg må vi sørge for god opplæring, alt av det beste utstyr er tilgjengelig og kvalitetsmessig under kontroll.

Vi er i dag ca. 50 ansatte og forventer en omsetning på 250 mill. Vårt moderne bilanlegg som er ferdig oppgradert i slutten av 2012 vil bli et av landets flotteste og mest funksjonelle som tilfredsstiller alle krav fra våre bilprodusenter.

3D-illustrasjon