Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

17.08.2017

Sommertilbud!

Kjøp Kia Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid innen 31.8 og få første service gratis eller 3 års service til kun 4.900,-
(Gjelder Basic serviceavtale 3 år/45.000 km med bremsevask.)

 

 

 

 

Fremtidsrettet design
Nye Kia Optima Stasjonsvogn er alt annet enn beskjeden på øynene, det sørger de dynamiske linjene og den kraftfulle fronten for. Dessuten er hensynet til miljøet gjort synlig gjennom de blå detaljene i fronten og på sideskjørtene, samt de energieffektive LED-lampene. Aktive luftspjeld og 17-toms lettmetallfelger bidrar til et stilig og aerodynamisk uttrykk.

Karakterfullt interiør
Slående design gjør mer enn å blende øynene, det romslige og påkostede interiøret i nye Kia Optima Stasjonsvogn sørger for en innbydende atmosfære for alle sansene. Det informative displayet og de komfortable, hvite skinnsetene utfordrer deg til å sette nye mål.

 

 

Like allsidig som praktisk
Bagasjerommet på 440 liter er dimensjonert for å takle store utfordringer. Med en baksetedeling på 40:20:40 kan last med ulike former lett få plass, og praktiske detaljer sørger for orden og sikring av lasten. Og hvis du har hendene fulle av varer eller gjenstander, vil bakluken åpne seg automatisk når den føler at Smart Key-nøkkelen er i nærheten.

 

Android Auto™ og Apple Carplay™
Med støtte for Android Auto™ og Apple CarPlay™ vil Kia Optima være oppkoblet med omverdenen, slik at du kan fokusere på veien. Og du kan stole på at Kias Connected Services holder stø kurs ved hjelp av TomTom-teknologi. Skjermen på 8 tommer gir adgang til fartskameraer, vær, trafikkinformasjon med mer. Kartene og live services i navigasjonsystmet omfattes av gratis oppdatering i 7 år.

 

© Alle rettigheter Teknisk Bureau 2018 | Gnist - Web som funkler!